Merlo verreikers

Merlo verreikers

Op zoek naar een Merlo verreiker? Dan bent u bij Mulder Mechanisatie aan het juiste adres. Wij zijn officieel Merlo dealer en leveren zowel nieuw als gebruikte Merlo verreikers en onderdelen. Dankzij onze moderne werkplaats en professionele monteurs kunnen we ook het complete onderhoud van uw Merlo verzorgen.

 

compact-merlo 

Compact verreikers Merlo

De naam zegt het al… De Merlo compact verreikers zijn perfect geschikt voor de kleine ruimtes. De compacte afmetingen worden gecombineerd met een enorme wendbaarheid en een krachtige motor. De compact serie bestaat uit 8 modellen met een capaciteit van 2500 kg tot 3200 kg en een hefhoogte tot 8 meter.

Meer informatie...

 


turbofarmer-merlo 

Turbofarmer Merlo

De Turbofarmer is een erg populaire verreiker in de agrarische sector. Door het compacte formaat en de wendbaarheid zijn ze uitermate geschikt voor de kleinere ruimtes. Desondanks hebben ze toch een hoog trekvermogen.

De Turbofarmer serie bestaat uit 16 modellen met een lastcapaciteit van 3400 kg tot ruim 4000 kg. De maximale hefhoogte is 10 meter.

Meer informatie...

multifarmer-merlo 

Multifarmer Merlo

De Multifarmer combineert een landbouwtrekker en krachtige verreiker in één machine. Ze zijn voorzien van een uitschuifbare giek , een 3-puntshef en een aftakas.

Meer informatie...

panoramic-merlo 

Panoramic verreikers Merlo

De populaire Merlo Panoramic serie combineert zijn grote prestatievermogen met veelzijdigheid, eenvoudige bediening en een ruime cabine. Uniek is de prefecte zichtbaarheid vanuit de bestuurdersstoel. Uit de Panoramic serie zijn maar liefst 24 modellen leverbaar met een capaciteit van 3.400 kg tot 10.000 kg met een hefhoogte tot 18 meter.

Meer informatie...

 


turbofarmer-merlo 

Roto verreikers Merlo

De Merlo Roto verreikers hebben een draaicirkel van 360 graden. Hierdoor worden de voordelen van een verreiker, mobiele kraan en hoogwerker gecombineerd in één machine. In de Roto serie zijn 14 modellen leverbaar. De lastcapaciteit varieert van 3800 kg tot 5000kg en de hefhoogte kan oplopen tot maar liefst 25 meter.

Meer informatie...


Gebruikte Merlo veriijkers

Op zoek naar een gebruikte Merlo verreiker?
Bekijk hier ons huidige aanbod tweedehands machines.

 

Onderdelen Merlo

Ook voor vrijwel alle Merlo onderdelen kunt u terecht bij Mulder Mechanisatie. Wij kunnen meestal snel leveren. U bent daarnaast verzekerd van originele Merlo onderdelen.Op zoek naar een specifiek onderdeel? Neem gerust contact op...